ISPLIVAO PRLJAV VEŠ! Ovo su hteli da zataškaju u Narodnoj stranci: Nikola Jovanović gurnuo Natašu Jeremić, a onda je nokautiran!


IZVOR: nedeljnik.rs, Republika - 20.08.2020 | 09:04


Od kako su procureli skandalozni audio snimci na kojima se čuje kako doskorašnji najbliži saradnik Vuka Jeremića Nikola Jovanović bez pardona proziva šefa zbog porekla, bura u Narodnoj stranci se ne stišava. Naprotiv, sada su isplivali još šokantniji detalji.

Foto: ST/D. KADIĆ

Vuk i Nataša Jeremić

- Mnogi do danas prepričavaju incident koji se desio na proslavi Vukovog odlaska u Njujork u restoranu "Reka", a koji je dobio obrise Kusturičinih filmova. Jovanović je tada gurnuo Natašu Jeremić koja se saplela i pala na sto, a neko iz društva ga je nokautirao i bacio na muziku. Kada su se otreznili, Jovanoviću je i ovo bilo oprošteno i krenuo je sutradan sa svima u Njujork - navodi se u kolumni koju je za Nedeljnik napisao novinar Dušan Telesković.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Nikola Jovanović

Podsetimo, Nikola Jovanović trebalo je da pređe kod tajkuna Dragana Đilasa u Stranku slobode i pravde, ali je ovo preletanje odloženo nakon što su obelodanjeni pomenuti audio snimci.

Možete ih preslušati ovde.

 

 
$bp("Brid_97913915", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"238"});