ŠOK IZJAVA! Demokrate protiv vladike: Je*ao vas pop Grigorije!


IZVOR: Republika - 12.07.2020 | 12:01


Demokrata Dejan Petrović brutalno je osuo paljbu po vladiki Grigoriju koji stoji rame uz rame sa liderom Saveza za Srbiju Draganom Đilasom.

Foto: youtube.com/N1

Vladika Grigorije

S obzirom na to da predvodnik demokrata Zoran Lutovac, želi da se kandiduje i postane novi Koštunica, pod njegovom kontrolom, članovi DS napadaju vladiku Grigorija.

Je*ao vas pop Grigorije... - napisao je pristalica Zorana Lutovca na svom Tviter nalogu, a da li će se završiti napad samo na ovom videćemo...

 

Podsetimo, lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas i prijatelj mu Mlađan Đorđević prokrčili su put za lansiranje novog gurua opozicije, a to je, verovali ili ne, vladika diseldolfski i sve Nemačke Grigorije!

Umesto osude rušenja, paljenja automobila, prebijanja, Grigorije je iz Nemačke, maltene, sve to podržao navodeći da su protesti spontani. A onda je zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću, koji je prethodno rekao da su on, Đilas i Đorđević inspiratori nereda, kao kroz šalu poručio da bi u tom slučaju bio ućutkan.

- Osetio sam da je taj protest spontan i nekontrolisan. To svaki, iole inteligentan, čovek može da primeti. A sad bih mogao da se našalim sa vašim zamenikom gradonačelnika - da sam ja organizovao proteste, on jutros ne bi mogao da daje izjave - rekao je Grigorije.