Socijalisti udarili na Vuka Draškovića: Jedina časna stvar u politici mu je bilo članstvo u Miloševićevoj vladi, da se on pita Kosovo bi bilo u UN


IZVOR: Tanjug, Republika - 27.06.2020 | 11:34


Na Vidovdan se svako pokaže kakvim jeste i Vuku Draškoviću nije trebao Vidovdan da još jednom potvrdi ko je i kakav je, saopštio je danas Pokret socijalista, ističući da postići sporazum između Srba i Albanaca nije izdaja, ali rugati se svom narodu jeste.

Foto: Tanjug/M. KAROVIĆ

Vuk Drašković

- Ni NATO nikada nije rekao da je Srbija bezuslovno kapitulirala, ali Drašković jeste, niko još nije rekao da Rusija i Kina obmanjuju Srbiju, ali Drašković jeste - navodi PS u reagovanju na vidovdansku poruku predsednika SPO.

- Samo Tači i Drašković krivicu za rat vide u Srbiji i ne primećuju ni teroriste UČK, ni njihove ratne zločine. Potpredsednik vlade Slobodana Miloševića ne bi trebao da baca blato na saborce iz vlade i Vojske Jugoslavije, jedino što je Drašković uradio časno u politici bilo je baš članstvo u Miloševićevoj vladi - ocenio je PS.

Sve vesti iz rubrike Srbija pročitajte ovde.

Ako Srbije nema na KiM, pita ta stranka, sa kime se i o čemu onda pregovara, ko na Kosovu i Metohiji, Srbima, Gorancima, Romima, Bošnjacima isplaćuje plate, socijalna davanja, po čijem programu se ide u škole, vrtiće, gde se to Srbi leče, kojom valutom plaćaju?

Foto: Tanjug/AP

Hašim Tači

Drašković, kako se navodi, ne treba da piše pisma Srbima o KiM, dovoljno je da sa svojim idejama ode među Srbe na KiM i pita ih šta misle o njegovim pravdanjima NATO agresije, a što do tada nije razumeo, razumeće kada dobije njihov odgovor.