NOVA BLAMAŽA DEMOKRATE BALŠE BOŽOVIĆA: Od reklame za mleko video stočnu pijacu


IZVOR: Kristina ILIĆ - 26.06.2020 | 05:47


Demokrata Balša Božović još jednom se propisno izblamirao. Njemu se ovog puta od scenografije za snimanje reklame priviđa ni manje ni više nego stočna pijaca usred Beograda.

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Balša Božović

- Stočna pijaca ispred Muzeja primenjene umetnosti, u pešačkoj zoni, u centru grada. Mi bukvalno živimo "Životinjsku farmu" - napisao je Balša Božović i podelio sliku krave i koza u ograđenom prostoru ispred muzeja.

Njegov pokušaj politizacije žestoko su iskritikovali čak i njegovi pratioci na Tviteru, navodeći da ne vide problem u kravama i drugim domaćim životinjama, dok su mnogi mislili da je reč o umetničkoj instalaciji. Većina se složila u jednom - da je Balša ispao glup. POGLEDAJ GALERIJU

Ekipa Srpskog telegrafa je otišla na lice mesta i uverila se u to da su domaće životinje bile dovedene za potrebe snimanja reklame za mleko grčkog proizvođača. Ljudi na setu su nakon snimanja ljubazno dozvolili deci da drže jariće i da se fotografišu sa njima. Snimanje je već oko 13 časova bilo završeno, a iz organizacije su nam rekli da su iznajmili i cisternu kako bi oprali i sredili prostor u kome su samo tokom prepodnevnih sati boravile životinje.