Doktorka Kisić o Nestoroviću: Beskrajno je šarmantan, ali njegove izjave su neprihvatljive!


IZVOR: Blic, Republika - 10.05.2020 | 20:27


Doktor Nestorović bi po sopstvenim rečima bio idelana ministar za optimizam, ali iza njegovog mišljenja ne stoji struka, rekla je doktorka Kisić u večerašnjem izdanju emisije Hit tvit na TV Pink.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Branimir Nestorović

Komentarišući izjave profesora Nestorovića, koji je prethodnih dana u nekoliko navrata izneo drugačiju teoriju za borbu protiv korona virusa u ovoj fazi, a koja se ukratko svodi na to da bi trebalo pospešiti zaražavanje kod grašana, doktorka Kisić je rekla:

- Profesor Nestorović je redovan profesor na medicinskom fakultetu i vrstan pulmolog. Sve je počelo od one čuvene izjave o najsmešnijem virusu koju su novinari toliko proširili. Ova izjava da je bolje da sada izlazimo i zarazimo je u 21. veku neprihvatljiva. jeste da je sada virus slabiji i da bi ljudi prošli sa manjim posledicama. Takav način, takav koncept, nije prihvatljiv - rekla je doktorka Kisić.

Prema njenim rečima, profesor je "beskonačno šarmantan", ali:

- Ja moram da se ogradim, to nije mišljenje struke - rekla je doktorka Kisić i dodala da bi Nestorović, po sopstvenim rečima, bio idealan - ministar za optimizam.