PORNO SKANDAL GA KOŠTAO FUNKCIJE: Hazbo Mujović podneo ostavku na mesto predsednika opštine Sjenica!


IZVOR: Republika - 02.05.2020 | 18:16


Dosadašnji predsednik Opštine Sjenica Hazbo Mujović podnio je ostavku na tu funkciju i mandat vratio Stranci demokratske akcije (SDA) Sandžaka, nakon snimka koji je u javnosti prvi objavio Srpski telegraf a na kome se vidi kako Mujović polno opšti sa radnicom u opštini, inače udatom ženom.

Foto: Medija centar Beograd

Hazbo Mujović

- Duboko, poštujući moralna načela SDA Sandžaka, stajući u njihovu zaštitu, podnosim ostavku na mjestu Opštine Sjenica i svoj mandat vraćam Stranci demokratske akcije Sandžaka. Ističem da su svi kompromitujući snimci koji su se pojavili na nekim medjima i društvenim mrežama proizvod montaža i imaju za cilju urušavanje moje ličnosti i Stranke demokratske akcije Sandžaka - rekao je Mujović u izjavi za SNews.

On je naveo da je bio godinama izložen linču i kampanji od strane pojedinih medija i na društvenim mrežama, a usljed sprege raznih kriminalnih, političkih i drugih organizacija koje pokušavaju da mu, kako je naglasio, uruše lični, politički, profesionalni i svaki drugi ugled i kredibilitet.

Mujović je rođen 1965. godine u selu Krće, završio je Mašinski fakultet na Univerzitetu u Prištini 1993. godine. Od 1996. do 2000. godine biran je za odbornika u Skupštini opštine Sjenica, bio je direktor JKP “Vrela” Sjenica.

Mujović je 30. maju 2016. godine po drugi put, kao kandidat SDA Sandžaka, izabran za predsjednika Opštine Sjenica.