Stefan Srbljanović: Velika čast i odgovornost


IZVOR: E. S. T. - 04.03.2020 | 16:08


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče da je upoznao jednog mladog momka, člana SNS, koji mnogo toga zna, ima neverovatnu memoriju i kojem nedostaje još malo emocija, te otkrio da je u pitanju Stefan Srbljanović iz Priboja. Vučić je to prokomentarisao tokom gostovanja u jutarnjem programu TV Pink, te je izazvao oduševljenje kod pomenutog mladića.

Foto: Printscreen

Stefan Srbljanović

U razgovoru za Srpski telegraf Stefan Srbljanović nije krio oduševljenje činjenicom da je dobio salvu pohvala i to javno od predsednika države.

- Bio sam iznenađen i oduševljen, iskreno. To je za mene velika čast i odgovornost, opravdati poverenje koje Vučić ukazuje svima nama, a evo meni sada i javno - ispričao nam je Stefan.

Kako Opštinski odbor Priboja u toku jučerašnjeg dana još uvek nije usvojio izbornu listu za lokalne izbore, Stefan nije želeo da nam otkriva hoće li se i njegove ime na njoj naći. Ne krije pak da ta mogućnost postoji.

- Ne bih ništa da govorim unapred, ali mogu da kažem da sam do sada imao sjajnu saradnju sa svima iz opštinskog odbora, kao i da smo sjajan tim, te verujem da su i oni u meni prepoznali ovo što je prepoznao predsednik i nadam se da ću biti u prilici da opravdam predsednikov utisak o meni - rekao nam je Stefan.

Ovaj mladić, inače, član je Opštinskog odbora Priboj od 2014, a zaposlen je u "Elektroprivredi Srbije" u Priboju kao referent za brigu o korisnicima. Po struci je diplomirani politikolog.