Rat oko love u opoziciji! Veselinović otkrio da je SzS finansirao proteste


IZVOR: Republika - 30.01.2020 | 11:12


Da se sve vrti oko novca kod dela opozicije koji je pod dirigentskom palicom Dragana Đilasa dokazuju najnovije razmirice između Saveza za Srbiju i studentske organizacije "1 od 5 miliona".

Foto: Promo foto

Janko Veselinović

Naime, Janko Veselinović, jedan od lidera SzS objavio je na Tviteru da je proteste finansirao SzS, a time dokazao da se ne radi o nekakvom narodnom buntu, nego da se zapravo vodi beskrupulozni rat za novac.

- Dok je organizovan protest "1od5miliona" najveći deo troškova pokrivao je @SavezZaSRB

Skandalozno je, što su malopre izjavile članice udruženja, koje izlaze na izbore, da su u isto vreme primali donacije, koje će sada koristiti za izbore!?!? To je prevara građana i pljačka!! - napisao je Veselinović na Tviteru.

Deo javnosti je bio iznenađen kada je pokret "1 od 5 miliona" objavio da ide na izbore i da se povlači iz istoimenog protesta, uprkos tome što lider SzS Dragan Đilas čvrsto drži kurs bojkota.

Ova odluka je navukla gnev većine Đilasovaca koji su bukvalno osuli drvlje i kamenje na pripadnike pokreta "1 od 5 miliona".

Đilasovci su u horskom napadu, jedan po jedan, kao što je to slučaj sa Veselinovićem, počeli da otkrivaju svoje prave namere.