ČLAN PREDSEDNIŠTVA SNS LUKA PETROVIĆ PORUČIO VESNI PEŠIĆ: Žao mi je zbog Vaše demencije, ali ostavite predsednika Vučića i Srbiju na miru


IZVOR: Republika - 18.01.2020 | 17:25


Član Predsedništva SNS Luka Petrović oštro je kritikovao skandaloznu izjavu Vesne Pešić kojoj je pozvala na ubistvo srpskog predsednika Aleksandra Vučića.

Foto: youtube.com/SNS Beograd

Luka Petrović

- Gospođo Pešić, treba da Vas bude sramota zbog pretnji smrću koje ste uputili predsedniku Aleksandru Vučiću. Zašto je jedino mrznja, Vama i Vašim saradnicima Đilasu i Jeremiću, prema Aleksandru Vucicu i svemu što on dobro radi za našu zemlju i naš narod, jedino što vas spaja i pokreće - upitao je Petrović.

On je upozorio Pešićevu da mržnja i zlo nikome nije donelo dobro u životu. 

Vaša demencija je izgleda uzela maha i meni je žao zbog toga, ali ostavite Srbiju više na miru. Svega čega ste se dohvatili, vi i vama slični, ste unistili, opljačkali i razorili. Pustite Aleksandra Vučića da se bori kako za vas tako i za naš narod i našu Srbiju. Da nastavimo sa novim investicijama, novim radnim mestima, novim auto putevima - istakao je Petrović poručivši joj da će "koliko god vi mrzeli i vređali, pristojna i moderna Srbija uvek će pobediti".