Vučić zapušio usta Prištini: Sa svih portala UKLONJENA VEST o lažnim ubicama Olivera Ivanovića!


IZVOR: informer.rs, Republika - 22.11.2019 | 21:45


Otkako je sinoć predsednik Srbije raskrinkao laži prištinskih vlasti, koje su htele da nevine srpske studente proglase za ubice Olivera Ivanovića, ta "senzacionalna vest" naprasno je potpuno nestala iz prvog plana na svim prištinskim portalima.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Aleksandar Vučić

 - Danas je tačno godinu dana od kako je bila sednica Saveta za nacionalnu bezbednost zbog uvođenja taksi od strane Prištine. Danas su njihovi mediji objavili fotografije dva lica. Nije reč o nekakvim ubicama, već o studentima, Ivanu Dimitrijeviću i Milošu Radosavljeviću. Jedan trenutno pohađa master akademske studije na Tehnološkom fakultetu. On je takođe student. Jutros su imali kolokvijum, ta deca su bila spremna na punu saradnju, poligrafsko ispitivanje. Kada bismo vam rekli odakle su došle informacije... opet su neki Srbi radili protiv Srbije. Ali to vam govori koliko je to neozbiljno - rekao je sinoć Vučić. 

Očigledno je da su i urednici u Prištini shvatili da su tamošnje vlasti ispale potpuno smešne, te da ih je predsednik Srbije raskrinkao i u celosti demantovao njihove sulude laži.