EKSKLUZIVNO! UHAPŠENA TVITERAŠICA (49) ZBOG PRETNJI VUČIĆEVOJ DECI


IZVOR: Republika - 26.07.2019 | 09:51 >> 10:41


Kako ekskluzivno saznaje portal Republika.rs, u Šapcu je uhapšena ženska osoba koja se sumnjiči da je preko društvene mreže tviter uputila niz brutalnih pretnji sinu i ćerki Aleksandra Vučića.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala, uhapsili su A. J. A. (49) iz Šapca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Po nalogu Posebnog odeljenja za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužiocu.

Podsećamo, na meti bolesnog uma, po ko zna koji put, našli su se sin predsednika Srbije Danilo i njegova ćerka Milica. U nastavku kampanje protiv Vučića, u kojoj su meta njegovi najbliži saradnici i porodica, a čiji je početak Srpski telegraf najavio na osnovu informacija do kojih smo došli iz obaveštajnih krugova, preko društvenih mreža plasirana je najstrašnija i najvulgarnija poruka:

- Dokle, bre, žvalonja, dokle?! Je*em ti Danila mrtvog i nabijem ti na ku*ac Milicu, šmokljo - glasi pretnja sa Tvitera, koja se nadovezala na čitav niz sličnih poruka ispisanih prethodnih dana.

Foto: twitter.com/aleksandar vucic

Najnovija pretnja objavljena je jutros. Tviteraš koji je upisan pod nadimkom "Marco Jelić" napisao je:

- A što oni nama siluju zdrav motak već 7 godina to nikom ništa. Dabogda mu se i seme i pleme zatrlo - na šta mu je "Alexandrizam" odgovorio sa "dabogda".

Foto: twitter.com/printscreen