IZGRADNJA KORIDORA: Vučić zadovoljan, ali hoće još brže rezultate!


IZVOR: Tanjug - 18.08.2017 | 12:50 >> 12:27


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zadovoljan rezultatima radova na izgradnji koridora, ali da uvek može brže.

Foto: Tanjug

Zoran Babic, predsednik Srbije Aleksandar Vucic i direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak tokom obilaska radova

Radovi kroz Grdeličku klisuru biće suštinski završeni do kraja godine, napomenuo je, dok će se jedan deo raditi i u martu - aprilu iduće godine.

Vučić je govoreći o deonici Srpska kuća - Levosoje rekao da je tu problem što su sve naši izvođači i nemaju dovoljno armirača za beton, te ih "uvozimo" iz Albanije i Makedonije.

Novinare je interesovao komentar predsednika na pisanje jednog dnevnika o privatnom životu direktora Koridora Srbije Zorana Babića rekavši da ti što to pišu misle da su mnogo pametni "kada se zavitlavaju sa čovekom":

- Najvažniji su rezultati rada, a privatan život treba ostaviti po strani. Mene interesuje kako radi, koliko je posvećen, vredan... - rekao je Vučić i ocenio da oni koji pišu o nečijem privatnom životu, i na takav način više govore o sebi nego o onome koga pominju.

On je dodao i da 40 godina nešto nije rađeno, da se sada pravi problem da li nešto kasni neki mesec i poručio da stalno nešto pričaju oni što nisu radili i ne rade ništa.

Kako je rekao, najupečatljiviji primer toga je stanje u Goši, koju su "ti isti" privatizovali, prodali, opljačkali, uzeli pare i strpali ih u svoje džepove, a sada bi da protestuju, ne valjaju im nove fabrike koje dolaze. . .