(FOTO) NACISTI OSTAJU NACISTI: Visoki zvaničnik EU na grobu šiptarskom teroristi!


IZVOR: Republika - 04.01.2019 | 11:14


Vuk dlaku menja, ali ćud nikad... Mnogo je pametniji naš narod bio nego što mu se pripisuju zadruge. Ali, možda mu tu pamet nisu priznavali jer je ginuo ponekad i više od svih ostalih evropskih naroda u ratovima u 20. veku... A ginuo je mnogo od ruku onih koji su izazvali dva svetska rata - od ruku Nemaca, sada realno naših neprijatelja, a u vremena kajzera Vilhelma i nacizma i neprijatelja čitavog slobodarskog sveta. E pa jedan iz redova tih nacista... pardon, Nemaca, danas potpredsednik Evropskog parlamenta Rajner Viland, posetio je teroristički spomenik - memorijalni centar "Adem Jašari" u Prekazu, dok mu je društvo pravio gradonačelnik Srbice (albanski - Skenderaj) Bekim Jašari.

Foto: youtube.com/ Handwerkskammer Region Stuttgart

Rajner Viland

Na kraju obilaska, Viland je na poklon dobio i knjigu - Jašarijev ratni dnevnik, na nemačkom.

Viland je obišao grob čuvenog teroriste OVK i na taj način poslao veoma lošu poruku Srbiji pred najavljen nastavak pregovora sa Prištinom.

Pored groba, predstavnik Evropskog parlamenta posetio je i druge delove ovog bizarnog kompleksa kao što je Jašarijev odbrambeni toranj, gde je zvanično vodič pokazao gostu istoriju ratovanja "legendarnog komandata OVK".

 

 

Na kraju obilaska, Viland je na poklon dobio i knjigu - Jašarijev ratni dnevnik, na nemačkom.

Vilanda su informisali i o istorijatu porodice Jašari, koliko ih je ubijeno, a koliko ih je preživelo, s osvrtom da ova porodica trenutno broji 26 članova.

 

 

Šta je Nemac rekao povodom ove posete, albanski mediji nisu spominjali. Izgleda da je sve vreme ćutao.