Potpredsednik SNS Marinković o zahtevima demonstranata: Smeta im Stefanović jer vodi bespoštednu borbu protiv korupcije


IZVOR: Tanjug - 29.12.2018 | 22:38


Potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković ocenio je večeras da protesti dela opozicije predvođeni Savezom za Srbiju kao glavni cilj imaju destabilizaciju Srbije i ostvarivanje ambicije političara koje je narod oterao sa vlasti 2012. godine zbog ogromne štete koje su naneli državi.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Vladimir Marinković

Marinković je povodom zahteva za smenu ministra policije Nebojše Stefanovića istakao da im Stefanović, pored predsednika, najviše smeta, jer vodi bespoštednu i beskompromisnu borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala, navodi se u njegovom saopštenju.

- Što policajci danas imaju sve bolji standard i opremu i uslove za rad kako bi na najbolji mogući način mogli da rade svoj posao, da love kriminalce i da učine da naša zemlja bude bezbedna kako bi građani što kvalitentije živeli i kako bi se stvorili uslovi za što više investicija i radnih mesta - ukazao je Marinkvić u saopštenju, dodajući da pruža punu podršku Stefanoviću.

Prema njegovim rečima, sreća za ovu zemlju je što ogromna većina građana Srbije podržava rad policije i ministra Stefanovića znajući da od njihove posvećenosti i dobrih rezultata zavisi budućnost naše dece i naše otadzbine.

 

 

- Građani Srbije već šest godina u kontinuitetu glasaju za Aleksandra Vučića i njegovu politiku mira, ekonomskog i socijalnog razvoja, što su pokazali i rezultati nedavno održanih izbora u Lučanima, Doljevcu, Kladovu i Kuli gde je ova družina iz tzv.Saveza za Srbiju doživela katastrofalan poraz", napominje Marinković.

Prema njegovim rečima, nisu im dovoljni izbori, već bi vlast, moć i za njih najbitnije, državni budzet da osvoje na ulici govoreći javno, "da neće imati milosti, da će vešati, silovati, izvoditi pred preke I revolucionarne sudove gde će nas valjda sve postreljati kako bi ponovo došli u poziciju da pljačkaju građane Srbije I da pune sopstvene dzepove".