"Beograd na vodi" mu nekad valjao! Vesić otkrio šta se krije iza brutalnih Trifunovićevih napada na vlast


IZVOR: alo.rs, Republika - 17.12.2018 | 10:34


Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva SNS-a, otkrio je da je Sergej Trifunović počeo sa brutalnim napadima na Srpsku naprednu stranku pošto mu je navodno propao plan da otvori pozorište u "Beogradu na vodi".

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Goran Vesić

- Sergej Trifunović je pre nekoliko godina tražio od kompanije "Beograd na vodi" da tamo otvori svoje privatno pozorište. Pregovarao je sa njima. Tada mu je "Beograd na vodi" bio dobar, a sada mu ne valja ni taj projekat, a ni Aleksandar Vučić, bez koga te investicije ne bi bilo u Srbiji.

Pa i njegov šef Đilas hvalio je projekat "Beograd na vodi" 2013. godine i tvrdio da je to velika šansa za Srbiju jer se nadao da će mu to pomoći da ostane gradonačelnik, a danas ga napada. Uvrede koje Trifunović iznosi u obračunu sa neistomišljenicima ne mogu da se objasne politički. Odgovor leži u medicini - poručio je Vesić za Alo.

 

 

Kako dalje navodi dobro obavešten izvor, glumac je navodno tražio čak 2.000 kvadrata na luksuznoj lokaciji i kompletnu opremu, što je za kompaniju koja realizuje projekat "Beograd na vodi" bilo neprihvatljivo. Od tog trenutka, glumac od velikog obožavaoca Aleksandra Vučića postaje najljući opozicionar.