EVO KAKO SE PONAŠA SRBIJA KOJA JE PROTIV NASILJA! Napad na aktiviste SNS, udaranje, pretnje, a onda srednji prst! (VIDEO)


IZVOR: Republika/J.B. - 11.04.2024 | 08:12


Nasilje protiv Srbije je prikladnije ime!

Foto: Privatna arhiva
EVO KAKO SE PONAŠA SRBIJA KOJA JE PROTIV NASILJA! Napad na aktiviste SNS, udaranje, pretnje, a onda srednji prst! (VIDEO)

Opozicija se skriva iza slogana "Srbija protiv nasilja", ali nije uspela da obmane građane Srbije.

Analiza aktivnosti opozicije i njenih pristalica koji se okupljaju oko navodne borbe protiv nasilja u proteklim mesecima pokazala je suprotno - podsticanje agresije i mržnje, širenje dezinformacija i vređanje. Nedavni fizički napadi na četiri aktivistkinje SNS-a dok su obavljale legitimne stranačke aktivnosti jasan su dokaz da je nasilje jedina politika i metod koji opozicija poznaje, ironično okupljena pod nazivom liste 'Srbija protiv nasilja'.

Neprimereno ponašanje srpske opozicije je primećeno i u Narodnoj Skupštini. Osim vređanja, udaranja, psovanja i skandaloznih izjava upućenih tadašnjem predsedavajućem profesoru Stojanu Radenoviću, predstavnici opozicije će ostati upamćeni i po tome što su krali toalet papir iz skupštinskog toaleta i bacali ga tokom zasedanja Skupštine.

Sada se ta agresija ponovila na ulicama, gde pristalice i aktivisti "Srbije protiv nasilja" upadaju u info-štandove SNS-a i napadaju, vređaju i udaraju aktiviste SNS-a koji mirno stoje na ulici i obavljaju svoje aktivnosti.

Jedan takav sraman primer je prikazan na video-snimku ispod.

 

 

Njihov program za predstojeće beogradske izbore očito je zasnovan na nasilju i agresiji, ali ono što je ovih dana upečatljivo jeste i kontantna borba da li žele ili ne žele da izađu na izbore, kao i da li bi spojene ili odvojene, a posebno je interesantno da su upravo oni tražili izbore. Više pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO