KAFANA, BICIKL, KOMŠIJE! Da li je Branimir Nestorović stvarno čovek iz naroda? Saznali smo od meštana SVE!


IZVOR: M.B. - 23.02.2024 | 15:16


Branimir Nestorović je u kafani rado viđen gost, a kako navode njegove komšije, već dva dana nije se pojavio u rodnom gradu, od kako se prolomila vest da je napustio sastanak osnivača njegovog političkog pokreta.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
KAFANA, BICIKL, KOMŠIJE! Da li je Branimir Nestorović stvarno čovek iz naroda? Saznali smo od meštana SVE!

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da su Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić napustili sastanak osnivača Udruženja građana Mi – Glas iz naroda, novinski tekstovi o poznatom pulmologu, koji se otisnuo u političke vode, danima se množe.

I kako to već biva, interesovanje javnosti o detaljima iz njegovog privatnog života ne jenjava ni malo.

Kako je Republika već pisala, političku buru koju je napravio unutar svoje stranke, Nestorović je proslavio lumpujući u kafani, pa nas je zanimalo, kako je izgledalo jutro posle mamurluka.

Zbog toga se ekipa portala Republika uputila ka Obrenovcu, rodnom mestu poznatog lekara, ne bi li ga zatekla u porodičnom domu i saznala nešto više o tome šta se desilo nakon skandala koji je potresao srpsku političku scenu.

Ono što su nam komšije rekle je da već dva dana nisu videle Nestorovića, što implicira da je i dalje u Beogradu.

Radnici kafane koja se nalazi nedaleko od doma ovog lekara, u kojoj Nesto često uživa su nam rekli da je on rado viđen gost, ali da ne pričaju uopšte o politici sa njim.

- On je prosto jedan "narodni" čovek - rekli su ljudi koji uz čašicu omiljene rakije "proture" koju reč sa Nestorom.

Neki od komentara sugrađana pulmologa bili su i:

- Znamo ga kao vrlo inteligentnog coveka, vrlo pametnog i postenog. Često dolazi u kafanu, ali ne pričamo puno o politici, ta nas sfera ne zanima. Mi smo uz njega. Odličan je kao gost, kulturan i fin čovek zaista, sve pohvale.

Njegove komšije kažu da retko dolazi u poslednje vreme,  a da kada dođe obično vozi bicikl.

- Vidimo ga kada "proleti" biciklom, kada odlazi po hleb u Maksi. Kaze da ne ide više sa ženom po hleb, jer jednom prilikom kada je bio sa njom ostao je od 9 do 14h u radnji - priča komšinica kroz smeh.

- Kada prođe svi stanu da ga ispitaju oko zdravlja, čovek prosto ne može da živi od ljudi, ali hoće svma da pomogne.On je odličan doktor, znamo to - rekao je komšija poznatog pulmologa. 

Po svemu sudeći, možemo da zaključimo da je Branimir stvarno čovek iz "naroda"