NAROD LUDI ZBOG SAOBRAĆAJNIH GUŽVI, JER ONI "PIKAJU" LOPTE NASRED ULICE: Desetak demonstranata napravilo potpuni kolaps! (VIDEO)


IZVOR: Republika/I.K. - 25.12.2023 | 15:46


I današnje demonstracije sve više liče na klasično iživljavanje nad građanima Beograda, koji do posla i sa posla ne mogu ni da putuju zbog saobraćajnih gužvi, koje je napravilo desetak demonstranata koji su zakrčili jednu od najprometnijih saobraćajnica.

Foto: tiktok/printscreen/kreni_promeni
NAROD LUDI ZBOG SAOBRAĆAJNIH GUŽVI, JER ONI "PIKAJU" LOPTE NASRED ULICE: Desetak demonstranata napravilo potpuni kolaps! (VIDEO)

Grupa od stotinak studenata, kao i pistalice Srbije protiv nasilja koje predvode Dragan Đilas i Marinika Tepić i koji su sinoć razlupali Skupštinu grada Beograda u svom divljačkom pohodu, okupili su se u centru Beograda kako bi nastavili sa iživljavanjem nad strpljenjem i voljom građana kojima je onemogućeno kretanje, jer je desetak pristalica opozicije zakrčilo jednu od glavnih prestoničkih saobraćajnica.

 

@kreni_promeni

Studenti igraju fudbal i odbojku u Kneza Miloša.

♬ original sound - Kreni-Promeni

 

Naime, dok se narod nervira, pronalazi alternativne načine da stigne do željene lokacije u Beogradu, kreće ranije na posao, do istog putuje satima, zbog samovolje pojedinaca, upravo ti pojedinci, a to je desetak demonstranata nasred Ulice Kneza Miloša "pikaju" loptu, igraju fudbal, odbojku...trče po ulici i na taj način potpuno je blokiraju.

Građani su potpuno nezadovoljni jer je nekolicina demonstranata potpuno blokirala grad, a čak su i sami priznali za Šolakove medije da su se okupili kako bi smetali građanima.

Reporter N1: - Evo, studenti su blokirali Kneza Miloša (jednu od najprometnijih ulica u Beogradu) i igraju fudbal, odbojku, frizbi... A sa nama je jedan od studenata, vi ste se odlučili danas da se bavite sportom? Student: Da, lepo je vreme pa da iskoristimo...

N1: - A zar ne misliš da time što igraš odbojku na ulici smetaš drugim građanima Beograda?

Student: - Nadam se da smetam, došli smo da smetamo, da zablokiramo grad, to je bila i poenta današnjeg izlaska!

Iako su najavljivali na hiljade nezadovoljne omladine, pojavila se ''šačica'' njih, koji sebe nazivaju predstavnicima studenata, najpre su blokirali Birčaninovu ulicu, a onda raskrsnicu između Birčaninove i Kneza Miloša.

BONUS VIDEO: