KO JE PUKAO MORA DA SE LJUTI! Branimir Nestorović ekskluzivno za Republiku: Ovo je kraj Đilasove političke opcije!


IZVOR: Tamara BUJIŠIĆ - 19.12.2023 | 12:21


Uspeh doktora Nestorovića na izborima nije nikakvo iznenađenje. Pravo je čudo što već nije predsednik Srbije, opleli su opozicionari po njihovom konkurentu u mediju Nova ,a na sve to odgovorio je poznati pulmolog...

Foto: Shutterstock, ATA Images, TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bg.
KO JE PUKAO MORA DA SE LJUTI! Branimir Nestorović ekskluzivno za Republiku: Ovo je kraj Đilasove političke opcije!

Beogradski doktor Branimir Nestorović i nosilac liste ,,Mi, glas iz naroda”  koji je sve iznenadio rezultatom na izborima oglasio se ekskluzivno za Republiku i prokomentarisao novinske naslove, kao i način na koji ga predstavljaju opoziciono nastrojeni mediji.

U najnovijem tekstu na NOVA, pod nazivom - Uspeh doktora Nestorovića na izborima nije nikakvo iznenađenje. Pravo je čudo što već nije predsednik Srbije, opleli su po poznatom antivakseru i lekaru.

Tako Nestorovića zovu famoznim „Doktorom Haosom“ iz najcrnjih dana korone, anticipirajući mu na najnegativniji mogući način posetu Belog kući. Čitav tekst obojen je ironijom, a sve ovo, pa i naslovnu fotografiju pomenutog teksta pulmolog vidi kao opravdanu ljutnju onog ko gubi.

Naime, on je za Republiku otkrio da veruje da je ovo kraj Đilasove političke karijere, a na sramne i ironične naslove koji se od izborne noći ponavljuju u medijima Dragana Šolaka o njemu poručio je:

- Ko je pukao mora da se ljuti. Kad ne mogu na izborima, onda traže Majdan. Mislim da je ovo kraj Djilasove političke opcije, a Novu S malo ko može da gleda van Beograda - poručio je Nestorović.

Podsetimo, njegova lista ,,Mi, glas naroda” osvojila je 5,3 odsto glasova na beogradskim izborima, dok je na republičkim ostavrila 4,49 odsto.

BONUS VIDEO: