Čeda Jovanović isprozivao Mikija Aleksića za kupovinu diplome!


IZVOR: Republika/A.N. - 12.12.2023 | 23:41


Lider LDP Čedomir Jovanović, nosilac liste Mora drugačije koja se nalazi pod rednim brojem 17, veoma je aktivan na društvenoj mreži X (bivši Tviter).

Foto: ST/V. LUKIĆ
Čeda Jovanović isprozivao Mikija Aleksića za kupovinu diplome!

Lider LDP-a, Čedomir Jovanović, odlučio je da putem društvene mreže X javno prozove Miku Aleksića zbog kupovine diplome sa Ekonomskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici. Jovanović je istakao da takvo ponašanje pokazuje licemerje i da nije način kako se treba boriti protiv aktuelne političke vlasti.

Jovanović je u svom tvitu istakao da se ne može pobediti aktuelni predsednik Vucić kandidujući "harmonikaša vunderkinda iz Trstenika" koji je, pored već postojećih univerziteta, "otkrio" Ekonomski fakultet u Kosovskoj Mitrovici i završio ga na način koji ukazuje na sumnjivu regularnost.

 

 


Ovakva prozivka Čede Jovanovića jasno ukazuje na problem korupcije u obrazovnom sistemu i politici uopšte. Takođe, naglašava i njegovu odlučnost da istraje u borbi protiv takvih pojava.
 

 

 


Reakcije na Jovanovićev tvit



Nakon što je Čeda Jovanović javno prozvao Mikija Aleksića, reakcije na društvenim mrežama nisu izostale. Veliki broj korisnika podržao je Jovanovića u njegovoj borbi protiv korupcije i licemerja u politici. Ovo jasno ukazuje na podršku javnosti u borbi protiv nepravilnosti u društvu.

BONUS VIDEO