SINIŠA MALI NA TIKTOKU: Pogledajte kako ministar finansija objašnjava ekonomiju na društvenoj mreži


IZVOR: Republika - 15.11.2023 | 20:24


Ministar finansija Siniša Mali postao je novi hit na popularnoj društvenoj mreži TikTok, nakon što je pre nekoliko dana otvorio svoj nalog.

Foto: Printksrin/Tiktok
SINIŠA MALI NA TIKTOKU: Pogledajte kako ministar finansija objašnjava ekonomiju na društvenoj mreži

Ubrzo nakon predsednika Aleksandra Vučića, Mali se pridružio TikTok zajednici i svojim prvim objavama privukao pažnju korisnika.

U svojoj prvoj objavi na ovoj društvenoj mreži, Mali je sa šaljivim tonom prokomentarisao svoje prisustvo na TikToku, rekavši: "Još jedan političar na TikToku". Njegova objava je izazvala veliki broj reakcija i komentara, a ministar je odlučio da svoj nalog iskoristi kako bi približio građanima pojmove iz oblasti finansija.

U novoj objavi koju je Siniša Mali danas objavio, pokušao je da na duhovit način prikaže kako sebe vidi dok govori o ekonomiji, dok je istovremeno svestan da drugima to može delovati potpuno drugačije.

 

@mali.sinisa A realnost je nešto sasvim drugo… 😄 #ekonomija #finansije #Srbija ♬ original sound - Mali.Sinisa

 

U opisu snimka stoji: "A realnost je nešto sasvim drugo...". Na taj način, ministar finansija se trudi da na pristupačan način objasni složene ekonomske pojmove i ukaže na razliku između percepcije i stvarnosti.

Osim što je postao popularan na TikToku, Mali je i poznat po svojim naporima u borbi protiv sive ekonomije i unapređenju finansijske situacije u zemlji. Njegove objave na TikToku mogu biti od koristi građanima koji žele da se informišu o aktuelnim dešavanjima u ovoj oblasti, ali i da se na zabavan način upoznaju sa radom Ministarstva finansija.

BONUS VIDEO