DIVLJANJE OPOZICIJE U 60 SEKUNDI: Ovako zamišljaju "borbu protiv nasilja" (VIDEO)


IZVOR: Republika - 05.09.2023 | 18:07


Kada su članovi Vlade ušli u salu, gde je trebalo da se održi sednica, opzicionari su skočili sa svojih mesta, približili se delu rezervisanom za ministre, počeli da duvaju u pištaljke i prave haos.

Foto: RTS
DIVLJANJE OPOZICIJE U 60 SEKUNDI: Ovako zamišljaju "borbu protiv nasilja" (VIDEO)

Zviždanje na čestitku pobedi košarkaške reprezentacije Srbije, na priču poslanika o teško bolesnom detetu, divljanje, uništavanje skupštinskog iventara, onemogućavanje sednice na kojoj je trebalo da se raspravlja o povećanju penzija i pomoć deci...tako se opozicija, čini se, bori protiv nasilja.

Samo što je predsednik Skupštine Vladimir Orlić danas tražio izjašnjavanje poslanika o hitnoj sednici, poslanici dela opozicije izašli su iz svojih klupa uz viku, zviždanje iz pištaljki i transparente, te doslovno opkolili premijerku Anu Brnabić i ministre njene vlade, koji predstavljaju predlog rebalansa budžeta kojim se predviđaju dve najvažnije stavke - povećanje penzija i isplata jednokratne novčane pomoći majkama i samohranim očevima dece do 16 godina.

Bukvalno su opkolili ministre, zbog čega je zid između njih i ministara moralo da napravi obezbeđenje.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku, a da li je to "borba protiv nasilja" u koje se mesecima unazad predstavnici opozicije zaklinju, procenite sami.

BONUS VIDEO