SPECIJAL "SA TANJOM NA TI": Ministarke idu za srcem, a Ameri padaju na rakiju! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 14.08.2023 | 20:00


Brojni sagovornici emisije "Sa Tanjom na ti", ministri, ambasadori i poslanici u najnovijem specijalu samo na Youtube kanalu - Republika.

Foto: Republika
SPECIJAL "SA TANJOM NA TI": Ministarke idu za srcem, a Ameri padaju na rakiju! (VIDEO)

Ne mora svaki put kojim idete da bude pravi, ali ako vas vodi srce, nećete pogrešiti. To je recept koji je kroz život primenjivala Darija Kisić, ministarka za brigu o porodici i demografiju.

O tajnama iz sveta diplomatije pričali smo sa Markom Đurićem. Ambasador Srbije u Americi oktrio nam je da je rakija moćan saveznik, te da ima važnih zvaničnika koji još s vrata vole da nazdrave. Srbi, ispričao je Đurić, kao pravi domaćini svakog gosta dočekaju onako kako običaji nalažu. Kako se on snalazi u toj degustaciji srpskih tečnih delikatesa, da li mu je to najteži deo posla bile su među temama o kojima smo razgovarali.

Foto: Republika

Marko Đurić

Gosti emisje bili su nam vladika Stefan Šarić i muftija Mustafa Jusufspahić.

Pričali smo o izazovima sa kojima se suočavamo kao društvo i kao pojedinci. Otkrili su i kako da se izbavimo od zla i šta svakom čoveku može da donese utehu. 

Foto: Republika

Vladimir Đukanović

Jedan od sagovornika bio je advokat i poslanik SNS Vladimir Đukanović. Sa njim smo pričali o društvenim mrežama, negativnim komentarima, ali i o ljubavi prema Crvenoj Zvezdi.

BONUS VIDEO: