SRBI SU GENETSKI BOLESTAN NAROD! POKAZAĆEMO ZUBE KAO U DOMOVINSKOM RATU: TikTok propagira Ustaše i vređanje Srba (VIDEO)


IZVOR: Republika - 07.08.2023 | 15:37


Samo dva dana nakon obeležavanja zločinačke akcije “Oluja” pojavio se snimak koji je užasnuo svakog Srbina

Foto: Tiktok/Glas Naroda/Ustaske
SRBI SU GENETSKI BOLESTAN NAROD! POKAZAĆEMO ZUBE KAO U DOMOVINSKOM RATU: TikTok propagira Ustaše i vređanje Srba (VIDEO)

Na društvenoj mreži TikTok počeli su da se pojavljuju srbomrzački snimci, a takođe otvoren je i kanal "Ustaške" na kom se pojavio snimak koji propagira ustaštvo i vređanje Srba!

Naime, na kanalu "Ustaške" koji je prepun snimaka u kojima se veliča stradanje našeg naroda pojavio se snimak na kojem jedan Hrvat iz redova njihove crkve govori kako su Srbi "genetski bolestan narod" i da ih "pravi Hrvati ne vole".

Samo dva dana nakon obeležavanja zločinačke akcije “Oluja”, koja je predstavljala najveće etničko čišćenje u Evropi posle Drugog svetskog rata i u kojoj je ubijeno gotovo 2.000 i proterano 250.000 Srba, na društvenoj mreži se pojavio ovaj snimak.

- Iako ste ovde kao sezonski radnici, kao turisti, mi pravi Hrvati vas ne volimo! Jer ste lažljiv narod, pokvaren ste narod, niko vam zlo nije činio u Hrvatskoj, mislili ste da ćete živeti u svojoj domovini ali ovo je Hrvatska, ovo nije Srbija! - rekao je.

On je naglasio da su Srbi genetski bolestan narod.

- U Hrvatskoj žive i hrvatski pravoslavci i oni koji su je priznali kao svoju domovinu, oni su Hrvati, mi ne pravimo razliku među verom. To što mislite da smo mi braća i da smo mi jedno to se jako varate! Ja se ne želim poistovećivati sa vama, vi ste GENETSKI BOLESTAN NAROD! Ne želim sa vama imati ništa - dodao je.

On je takođe rekao da se Hrvati ne boje da ponovo "pokažu zube" ako Srbi budu provocirali.

- Većinu vas ne cenim, ne volim, kao što ne volim Hrvate koji su prodane duše, molim vas ne dirajte u naše hrvatske branitelje, molim vas ne dirajte u našu zasluženu pobedu u Domovinskom ratu u kojoj smo uspostavili svoju slobodu. Mi Hrvati i Srbi se ne slažemo, pustite nas na miru, ne dirajte u naše svetinje, jer smo pokazali zube u Domovinskom ratu i opet bismo pokazali ako je to potrebno - zaključio je on.

 

 

BONUS VIDEO