NI MAFIJA NE UVLAČI PORODICU U SUKOB, A KAMOLI DA TO SMEJU POLITIČARI! Miletić oštro osudio Đilasov napad na Sašu Milovanovića!


IZVOR: Republika - 10.06.2023 | 13:25


Direktor Cenra za proučavanje globalizacije Dejan Miletić najoštrije je osudio verbalni napad Dragana Đilasa na direktora Srpskog telegrafa Sašu Milovanovića.

Foto: ST/Tanjug
NI MAFIJA NE UVLAČI PORODICU U SUKOB, A KAMOLI DA TO SMEJU POLITIČARI! Miletić oštro osudio Đilasov napad na Sašu Milovanovića!

U maniru najobičnijeg siledžije, Đilas je napao Milovanovića na Aerodromu Nikola Tesla, a nakon što smo sve informacije o tome objavili na našem portalu, reakcije se nižu kao na traci.

- Taj stil komuniciranja je neverovatan! To nije prvi put da Đilas lično rešava te odnose na način da preti. Ne razumem čemu to služi i šta želi da pokaže. Šta je problem? Da li su problem Saša Milovanović i Srpski Telegraf, ili je zapravo problem sve to što je Đilas radio u prošlosti - ističe naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, pretnje koje je Đilas uputio Milovanović dosta toga negativnog govore o karakteru i temperamentu samozvanog borca protiv nasilja.

- To je i više nego problematično za tako visoko pozicionirane ljude u našoj javnosti, a da ne pričam o tome da deca prisustvuju nekim stvarima koja nisu primerena. Moralo bi ozbiljno da se povede računa o tome, jer jedno je muška energija, a drugo uvlačenje porodice u sukom i lične razmirice. Ni mafija čak ne uvlači porodicu u sukob, a kamoli da to radi neko iz političkog života. Ovo su činjenice o čemu se govorilo i pisalo, tako da ne znam šta mu je bila namera, najoštrije osuđujem takvo ponašanje - konstatovao je Miletić.

Darko Obradović, direktor Centra za stratešku analizu smatra da je ovakav postupak od strane Dragana Đilasa nedopustiv. 

- Nedopustivo je da se zbog javne reči i mišljenja nasrće na novinare. Takav manir baca senku na iskrene motive organizatora protesta koji od prvog dana su se navrzli na predsednika Vučića i medije koji im nisu po volji - kazao je Obradović.