BESKRAJNO "PRISTOJNI" GOVORNICI PROTIV NASILJA: Ivanović i dalje prvi u vređanju! Brnabić upitala: Ovo je preferirani javni diskurs pristojne i tolerantne Srbije? (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.06.2023 | 13:57


Jedan od govornika sinoćnjeg protesta bio je voditelj Ivan Ivanović, koji je još jednom pokazao šta za njega znači pristojna Srbija.

Foto: ST/Nemanja Pančić
BESKRAJNO "PRISTOJNI" GOVORNICI PROTIV NASILJA: Ivanović i dalje prvi u vređanju! Brnabić upitala: Ovo je preferirani javni diskurs pristojne i tolerantne Srbije? (FOTO)

Voditelj Ivan Ivanović jedan od govornika na sinoćnjem prozapadnom protestu u Beogradu, koji se navodno zalaže protiv nasilja, a u najmanju ruku neretko sprovodi neverbalno nasilje prema pripadnicima vlasti, onim koji ih podržavaju, manjinama i pripadnicima SPC...još jednom je pokazao svoje pravo lice.

Naime, Ivanović je na svom zvaničnom Tviter nalogu podelio svoje fotografije sa protesta "Srbija protiv nasilja", gde se nalazi na podijumu ispred Skupštine, uz reči.

Foto: Twitter printscreeen

Ivanovićev Tvit

- Hej p*čkice, evo ti fotke od juče da imaš da objaviš - napisao je Ivanović i tagovao glavnog i odgovornog urednika Informera Dragana J. Vučićevića.

Očigledno je ovo pristojna Srbija za koju se neki zalažu, budući da su im beskrajno pristojni ovi govornici protiv nasilja.

Predsednica vlade Ana Brnabić oštro je odgovorila na ovaj Ivanovićev Tvit.

Ovo je način javne komunikacije jednog od govornika na "protestu protiv nasilja"? Ovo je preferirani javni diskurs pristojne i tolerantne Srbije? Tako to izgleda? Ne. Ovaj čovek predstavlja sve suprotno tome, a zašto je izabran da bude njihov promoter je pitanje za milion dolara - napisala je Brnabić.

BONUS VIDEO: