OPET BI DA PALE I TUKU! Karikaturista Petričić bi da upadne u Skupštinu i vuče za uši


IZVOR: Republika - 24.05.2023 | 13:16


Ideolog nasilnih protesta, karikaturista Dušan Petričić, pozvao je na totalno nasilje i nezakonito zauzimanje državnih institucija.

Foto: Youtube/Laguna, Danas
OPET BI DA PALE I TUKU! Karikaturista Petričić bi da upadne u Skupštinu i vuče za uši

Karikaturista Dušan Petričić je pozvao opoziciju i njihove pristalice koje blokiraju Srbiju na „ulazak u Predsedništvo i Skupštinu i za uši izvlačenje trenutnih stanara“ i njihovo, kako je naveo „otpremanje u zatvor ili mentalnu ustanovu“.

Petričić je ovu izjavu dao za tajkunski Danas, a ovaj portal je poziv na nasilje pozicionirao kao glavnu vest na sajtu, tako da ozbiljnost namera ideologa protesta i njihovih medija ne treba da se dovodi u pitanje.

Foto: Youtube/Laguna, Danas

Naslov teksta na portalu Danas

Ova izjava je najozbiljnija potvrda da cilj opozicije nije nikakva borba „protiv nasilja“, kako pokušavaju da predstave proteste i maltretiranje građana, već upravo suprotno: oni su ti koji pozivaju na nasilje i koriste isto kao instrument političke borbe.

Svesni da ne mogu da pobede predsednika Aleksandra Vučića na izborima, sada su otišli toliko daleko da otvoreno pozivaju da rušenje Ustava i nezakonito zauzimanje državnih institucija! Bezumlju nasilne opozicije i njihovih pulena se ne nazire kraj, piše Informer.

BONUS VIDEO: