OVAKO JE REAGOVALA MINISTARKA GRUJIČIĆ NA JEZIV POTEZ NAČELNIKA NEUROPSIHIJATRIJE! Pozirao sa oružjem, pa se HVALIO na društvenim mrežama! (FOTO)


IZVOR: Republika - 06.05.2023 | 18:49


Ovaj istaknuti lekar se otvoreno divi mafiji, što je izazvalo oštru reakciju javnosti!

Foto: RINA/Facebook
OVAKO JE REAGOVALA MINISTARKA GRUJIČIĆ NA JEZIV POTEZ NAČELNIKA NEUROPSIHIJATRIJE! Pozirao sa oružjem, pa se HVALIO na društvenim mrežama! (FOTO)

Doktor Goran Tojaga, neuropsihijatar i načelnik psihijatrije u leskovačkoj bolnici, na društvenim mrežama pozira sa oružjem, ali i sa beretkom na kojoj je značka zloglasnih JSO.

Ovaj istaknuti lekar se otvoreno divi mafiji, a pratioce na društvenim mrežama redovno zasipa fotografjama sa oružjem!

Nakon šokantnog i nadasve bezobzirnog poteza Tojage, kontaktirali smo sa ministarkom zdravlja, Danicom Grujičić kako bismo došli do odgovora na pitanja da li je Ministarstvo bilo obavešteno o ponašanju ovog lekara, kao i da li će se nešto preduzeti po tom pitanju. POGLEDAJ GALERIJU

Ministarka je poručila da je zvala direktora, a na pitanje kakva se poruka tim fotografijama šalje, Grujičić je odreagovala jednom rečju:

- Užas.

Podsetimo, nakon jezivih tragedija koje su zadesile našu zemlju, lekar na jednoj od fotografija pozira nasmejan sa dva pištolja, a na glavi ima beretku sa amblemom JSO, zloglasne jedinice čiji je komandant Milorad Ulemek Legija osuđen za ubistvo premijera Zorana Đinđića! S obzirom na istoriju, slikanje sa tim amblemom sebi ne bi smelo da dozvoli ni dete, a kamoli čovek, i to visoko obrazovan, u srednjim godinama. 

BONUS VIDEO: