EVO KAKO IZGLEDA MILOV UNUK, NASLEDNIK NAJVEĆE IMPERIJE U REGIONU: Dobio ime po dedi, nigde u šetnju bez telohranitelja!


IZVOR: Republika - 09.04.2023 | 17:24


Balša Đukanović, sin doskorašnjeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, iz braka sa suprugom Milenom ima dva sina. Na nedavno održanoj konvenciji DPS u Podgorici, pred predsedničke izbore, javnost je mogla da vidi kako izgleda stariji unuk Mila Đukanovića koji je dobio ime po njemu.

Foto: Tanjug-S. AĆIMOVIĆ
EVO KAKO IZGLEDA MILOV UNUK, NASLEDNIK NAJVEĆE IMPERIJE U REGIONU: Dobio ime po dedi, nigde u šetnju bez telohranitelja!

Dečak je na konvenciji DPS u Podgorici bio glavna zvezda, a nosio je majicu sa likom svog dede. Fotografije dečaka na svom zvaničnom Fejsbuk profilu podelio je upravo Milo Đukanović, doskorašnji lider DPS. 

 

Foto: Facebook

Balša i Milena Đukanović sa sinom Milom

Inače, na mrežama se može naći snimak kako Milo Đukanović šeta unuka. Na nekakvom prilazu ili parkingu, Đukanović je usnimljen sa unukom, dečaka nosi u naručju, a iza njih,  kako se vidi na snimku, ide telohranitelj. 

 

 

Porodica Đukanović je jedna od najimućnijih u Crnoj Gori, ali i regionu. Svi članovi porodice imaju razrađene milionske biznise po svetu, kao i luksuzne nekretine. Poreklo novca nikad nisu objasnili, a građani veruju da bi sa promenom vlasti moglo da dođe i do otvaranja ovog pitanja. 

Foto: Facebook

Unuk Mila Đukanovića

Đukanović je, inače, izgubio na nedavno održanim predsedničkim izborima u Crnoj Gori i tako sišao sa vlasti posle više od tri decenije! Njega je u drugom krugu predsedničkih izbora pobedio Jakov Milatović iz Pokreta Evropa sad. Paralelno, Đukanović se povukao i sa mesta lidera DPS.