GLAVNI UKRAJINSKI LOBISTA PORUČIO VUČIĆU: Ako pošaljete 1.000 vojnika na Kosovo, čeka vas 1.800.000 SPREMNIH ALABANACA!


IZVOR: Republika - 09.12.2022 | 11:42


Advokat Čedomir Stojković, glavni ukrajinski lobista, poručio je predsedniku Srbije da će srpsku vojsku sačekati "spremni Albanci".

Foto: Tanjug/J. Ilić
GLAVNI UKRAJINSKI LOBISTA PORUČIO VUČIĆU: Ako pošaljete 1.000 vojnika na Kosovo, čeka vas 1.800.000 SPREMNIH ALABANACA!

U jeku sve većih nereda na Kosovu i Metohiji i upada Kurtijevih specijalnih jedinica, Čedomir Stojković upućuje skandalozne pretnje na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srbije.

- Odlazak 1.000 naših vojnika na Kosovo koje Kancelarija za Kosovo i Metohiju pominje da hoće da razmnatra, da bi bilo dočekano od strane 1.800.000 spremnih Albanaca na Kosovu. Kako tačno? I koliko bolje nego 1998. i 1999. godine? IQ Kancelarije za Kosovo i Metohiju koliki? - napisao je glavni ukrajinski lobista.

Foto: Printscreen/Twitter

 

Podsetimo, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković obratio se na vanrednoj konferenciji sinoć, nakon upada ROSU u Severnu Mitrovicu i niza incidenata koji se tokom prethodnih dana događali i poručio je da će Srbija, u skladu sa Rezolucijom 1244, tražiti da se srpske snage bezbednosti vrate na teritoriju Kosova i Metohije. 

Isto je danas ponovila i premijerka Srbije navodeći da Srbija na to ima pravo, budući da KFOR i EULEKS ne mogu da sačuvaju mir i obezbede bezbednost stanovnicima južne srpske pokrajine.

BONUS VIDEO: