ŠOLAKOVI MEDIJI CELU NOĆ IZVEŠTAVALI O SLAVLJU KURTIJEVACA U PRIŠTINI: Likuju zbog poraza Orlova! Sramota!


IZVOR: Republika - 03.12.2022 | 09:29


Tajkunski mediji nastavljaju u svom maniru.

Foto: Printscreen
ŠOLAKOVI MEDIJI CELU NOĆ IZVEŠTAVALI O SLAVLJU KURTIJEVACA U PRIŠTINI: Likuju zbog poraza Orlova! Sramota!

Mediji koji se nalaze u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, N1 i Nova S, celu noć su izveštavali o slavlju u Prištini zbog poraza fudbalske reprezentacije Srbije od Švajcarske na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Oni su pompezno preneli kako su Kurtijevci slavili na ulicama Prištine i otvoreno likovali zbog poraza naše reprezentacije.

Foto: Printscreen

N1, izveštaj

 

Podsetimo, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti objavio je da je gledao meč Srbije i Švajcarske, a posle susreta je čestitao protivniku Orlova, piše Objektiv.

– Srbija nije prošla. Čestitke Švajcarskoj! – napisao je Kurti.

Podsetimo, tokom utakmice je bilo dosta provokacija, Džaka se hvatao i za međunožje, a pred sam kraj je dodatno provocirao čitav tim “orlova”, kada je i psovao majku fudbalerima Srbije.

Na kraju, obukao je dres Ardona Jašarija i okrenuo ga ka kameri, mnogi će i ovo shvatiti kao provokaciju jer je jedan Jašari daleko poznatiji – osnivač tzv. OVK Adem Jašari. 

Šaćiri je takođe još jednom pokazao da nije vredan ovako velikog fudbalskog takmičenja.

Provokator je nakon postignutog gola ponovo pokazao pravo lice i gestom poručio okupljenim navijačima Srbije da ućute.

Očigledno je da su se Šolakovi tajkunski mediji ponovo svrstali uz Kurtija i Albance i još jednom potvrdili prezir prema Srbiji i njenim reprezentativcima.

BONUS VIDEO: