GDE SU SAD NUNS I UNS?! Čeda divlja i preti novinarki Republike, udruženja ni da beknu! GOSPODO, KAD TAČNO MISLITE DA SE OGLASITE?!


IZVOR: Republika - 18.11.2022 | 10:12


Prostački napad lidera Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomira Jovanovića na novinarku Republike ostao je bez ikakve reakcije novinarskih udruženja, inače izuzetno ažurnih kada su u pitanju napadi političara novinare opozicionih glasila.

Foto: Tanjug/Z. Zestić/printscreen
GDE SU SAD NUNS I UNS?! Čeda divlja i preti novinarki Republike, udruženja ni da beknu! GOSPODO, KAD TAČNO MISLITE DA SE OGLASITE?!

Punih 12 sati od kako je Republika obelodanila da je lider LPD Čedomir Jovanović prostački vređao i pretio novinarki Republike samo zato što je svoj posao obavljala profesionalno i u skladu sa novinarskom etikom i pravilom "druge strane", UNS i NUNS ni ne pomišljaju da se oglase, a kamoli osude ispad Jovanovića.

Kako se može videti na portalima UNS i NUNS, oni se čak nisu udostojili ni da objave vest o Jovanovićevom ogavnom postupku, iako je Republika vest objavila još 17. novembra u 22:06 časova.

Podsetimo, novinarka Republike kontaktirala je Jovanovića nakon što je naša redakcija došla u posed fotografije njegovog skupocenog "mercedesa" sa inostranim registarskim tablicama.

Umesto da odgovori na pitanja, Jovanović je počeo da urla i preti našoj novinarki, pominjući tužbe, policiju, zatvor pa i fizički obračun.

Da ceo slučaj bude još bizarniji, Jovanović je našoj novinarki poslao i svoju fotografiju na kojoj je krvavog nosa.

Foto: printskrin

 

Inače, kako je Republika već pisala, ovo nije prvi put da je Jovanović u žiži pažnje javnosti zbog skandala koje ređa kao na traci.

Lider LDP nedavno je uhvaćen kako od komšije krade struju, što je negirao i te navode nazvao "lažima" i "običnim glupostima".

Nepunih mesec dana pre toga imao je i sukob sa svojom suprugom, a u protekle dve godine je reketom pretukao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”, razbio izlog zbog svađe sa radnicima u kiosku brze hrane Pončo na Novom Beogradu, prelazio ulicu van pešačkog prelaza, bahato se parkirao...