NEĆU DA SE KRIJEM! DOK SAM ŽIV... Predsednik Vučić uputio snažnu poruku narodu!


IZVOR: Republika - 10.11.2022 | 12:13


Vučić je istu poruku je poslao i tokom obraćanja nakon dodele odlikovanja srpskim herojima.

Foto: Tanjug/T. Radovanović
NEĆU DA SE KRIJEM! DOK SAM ŽIV... Predsednik Vučić uputio snažnu poruku narodu!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je na zvaničnom Instagram nalogu Srpske napredne stranke objavio snažnu poruku za građane naše zemlje.

- Dok sam živ, ići ću u svoj narod. Da se krijem od naroda neću! - naveo je Vučić.

Ovu istu poruku je poslao i tokom obraćanja nakon dodele odlikovanja srpskim herojima Nenadu Đuriću i Aleksandru Filipoviću.

 

 

Vučićeve reči koje je uputio narodu još jače su odjeknule jer je prethodnog dana govorio o planovima kriminalne grupe Belivuk-Miljković da izvrše atentat na njega.

Svedok saradnik Srđan Lalić u utorak je potvrdio da je šef kavčana Radoje Zvicer platio pet miliona evra za ubistvo predsednika Srbije. 

Lalić je otkrio da je postojao dogovor da se izazove politička nestabilnost i da je Vučić bio glavna smetnja nakon što je proglasio rat mafiji i kriminalu.

Foto: Printskrin: TV Pink

Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije

Vučić je juče govorio o iskazu Lalića, kao i o tome šta sve njegova porodica trpi godinama unazad.

- Niko od vas to nije doživeo, doživela je moja porodica. Sve se pokazalo kao laž, sudski presuđeno. Niko nije rekao izvinite. Ritopek je jedino naselje u Beogradu u kojem nikada nisam bio. Nisu naše službe mogle da izmišljaju nešto. Pojaviće se novi podaci, imamo nove pakete skinute s telefona. Sad imamo potvrde, znamo ko je sve u tim pričama učestvovao, znamo ko su lica koja je trebalo da učestvuju u izvršenju - rekao je Vučić.

Foto: MUP Srbije, /Tanjug/S.AĆIMOVIĆ, Pixabay

Lalić otkrio da je Zvicer dao pare za atentat na Vučić

On je govorio i o otvaranju spomenika Stefanu Nemanji, kada je kriminalni klan planirao da izvrši atentat, ali je naša služba to osujetila. 

- Okrenuo sam se prema Vulinu, rekao sam mu, šta ti je šta se ti treseš od straha. U šali, nije se on tresao, nego je odgovoran čovek. Nisam hteo ni pancir da nosim jer sam rekao da nikada neću u svooj zemlji da nosim pancir. Ako smo zemlju doveli dotle da kriminalci hoće da ubiju šefa države, onda to govori o nama. Mafiju pobeđujemo, glavu smo odsekli, ali ima još raznih nervnih završetaka, i to ćemo morati u narednom periodu da rešavamo - istakao je predsednik Srbije.

BONUS VIDEO