ZA VAS NISAM LUKAS, NEGO TITO! Folker rasturio opoziciju na proste činioce


IZVOR: Republika - 26.10.2022 | 13:51


Pevač Aca Lukas zahvalio se Ani Brnabić, koja je odgovarajući na dobacivanje opozicionih poslanika istakla da je Aca Lukas više uradio za Srbiju o bivšeg predsednika Borisa Tadića.

Foto: printscreen/RTVPink
ZA VAS NISAM LUKAS, NEGO TITO! Folker rasturio opoziciju na proste činioce

Mandatarka za sastav nove vlade žestoko je odgovorila na nebuloze opozicionih poslanika. 

Brnabić je u utorak tokom rasprave o izboru nove vlade poslanicima opozicije pokazala grafikon koji pokazuje broj registrovanih zaposlenih građana u periodu od 2000 do 2020. godine. Tom prilikom ona je uzgred rekla da je isti grafikon pokazala i u emisiji Hit tvit na TV Pink u kojoj je gostovala sa bivšim predsednikom Srbije Borisom Tadićem.

Ona je u Skupštini Srbije istakla da je od Tadića za našu zemlju vide uradio pevač Aca Lukas, koji se sada oglasio i zahvalio mandatarki.

- Hvala Ani na svemu. Video sam da su gospoda iz opozicije imala neki negativan komentar za mene i za nju. Za te osobe iz opozicije, koje misle da su Bogom dane, za njih ja nisam Aca Lukas, već sam Tito. Jednom izabran i do kraja. Ostavite se Lukasa i držite se svojih muka i jada. Gledajte kako ćete da pređete 2,8 odsto podrške, koliko masnoće ima u jogurtu. Vi ste još uvek ispod - rekao je Lukas za Informer.

Poslanici jednog dela opozicije pokušali su da prekinu njeno izlaganje neumesnim dobacivanjem, a neko od njih je spomenuo i ime pevača Ace Lukasa.