Brnabić: SNS digao Srbiju na noge, ali ČEKA NAS NAJTEŽE VREME DO SADA


IZVOR: Republika - 23.10.2022 | 20:31


Ana Brnabić gost je Hit Tvita, emisije na TV Pink, gde komentariše aktuelna dešavanja. Jedan od predloga za koje glasaju gledaoci TV Pink je i 14 godina SNS i rezultati koje je ostvarila vladajuća partija u Srbiji.

Foto: TV Pink/printscreen
Brnabić: SNS digao Srbiju na noge, ali ČEKA NAS NAJTEŽE VREME DO SADA

- Srbija je konačno zemlja koja vodi samostalnu i nezavisnu politiku i to nas je sačuvalo kroz ova krizna vremena i time se najviše ponosim. SNS je podigla Srbiju sa kolena, stavila je na noge i ojačala je i dala građanima samopouzdanje da možemo da pobeđujemo u oblastima u kojima smo do sad mislili da ne možemo da pobedimo. U 10 godina smo duplirali sve, krenuli smo od prosečne plate od 330 evra, a sada će biti do kraja godine više od 700 evra. Imamo jedno samopouzdanje koje nikad nismo imali, ali znamo i da moramo mnogo da radimo - navela je premijerka Ana Brnabić.

Brnabić je rekla da nas čeka najteže vreme do sada.

- 375 godina miliona evra je bio naš izvoz pre 10 godina, a sada će biti više od dve milijarde i 600 miliona evra. Otvorili smo 50.000 novih radnih mesta. Bili smo jedina stranka koaj je verovala u naše ljude i naš potencijal i obrazovni sistem. Znali smo da to možemo, verovali smo u našu zemlju - navela je Brnabićeva.

BONUS VIDEO: