NIJE PAZILA ŠTA IZGOVARA! Viola priznala: Kosovo je Srbija!


IZVOR: K. B. - E. S. T. - 18.10.2022 | 04:15


Izvestiocu EP omaklo se da kaže da se mora poštovati teritorijalni integritet svake evropske države.

Foto: printskrin/vikipedia
NIJE PAZILA ŠTA IZGOVARA! Viola priznala: Kosovo je Srbija!

Izvestilac Evropskog parlamenta za Kosovo Viola fon Kramon pre nekoliko dana otkrila je da je ona, u stvari, prosrpski lobista, a sada je počela i da deluje u skladu s tim - priznala je da je Kosovo deo Srbije?!

Fon Kramonova je, naime, poručila da je jedna od osnovnih evropskih vrednosti poštovanje integriteta i suvereniteta svih evropskih država. Kako je i Srbija evropska zemlja, to znači da se poštuju i naš integritet i suverenitet, odnosno da niko ne dovodi pod znak pitanja našu južnu pokrajinu.

- Pitanje solidarnosti s Ukrajinom jeste test za evropske vrednosti - poštovanje integriteta i suvereniteta svih evropskih država, biti protiv agresije i zločina - poručila je Fon Kramonova za Novu.

Da, svesni smo svi, mislila je ona na Ukrajinu kada je ovo izjavila, ali, ako već govori o evropskim zemljama, tu onda spadamo i mi. Briselska administracija je poznata po dvostrukim aršinima, a sada ih takav način delovanja bukvalno sapliće na svakom koraku.

Foto: youtube.com/Novo jutro

Nebojša Krstić

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić ističe da je ovo prvi put da je Fon Kramonova stala u odbranu našeg teritorijalnog integriteta.

- Hvala gospođi Fon Kramon što je prvi put ustala u odbranu teritorijalnog integriteta evropske države Srbije. Nadam se da će joj na ovoj izjavi zameriti Albanci sa KiM za koje lobira i da će je osloboditi te obaveze - poručio je Krstić za naš list.

Foto: Tanjug

Dejan Miletić

Preokret evropskog izvestioca s oduševljenjem pozdravlja i politički analitičar Dejan Miletić.

- Drago mi je što čujem da se ona slaže sa očuvanjem suvereniteta Srbije jer taj pristup potvrđuje teze koje mi zastupamo - naveo je (ironično) Miletić.