NAJŽEŠĆI NAPAD HRVATA NA BEOGRAD I VUČIĆA: "Srbija mora biti izolirana"!


IZVOR: Republika - 07.10.2022 | 11:44


Hejterska kampanja hrvatskih medija protiv Srbije i srpskog predsednika Aleksandra Vučića dostigla je vrhunac!

Foto: Tanjug/Ap/printscreen
NAJŽEŠĆI NAPAD HRVATA NA BEOGRAD I VUČIĆA: "Srbija mora biti izolirana"!

Napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića kojima rukovodi hrvatski premijer Andrej Plenković dobijaju na ubrzanju.

Zagrebački Jutarnji list, propagandno glasilo zvanične politike Vlade Hrvatske, objavio je još jedan u nizu skandaloznih tekstova u kojima se brutalnim lažima i spinovima udara na šefa srpske države.

Nakon skandaloznih tekstova na portalu Dnevno.hr i Večernji.hr, o čemu je Republika već pisala, u pljuvanje po Srbiji i srpskom predsedniku uključio se i Jutarnji list.

Foto: printscreen

 

Na portalu Jutarnjeg, naime, objavljen je skandalozan tekst "Ruska agentura na Balkanu: Dosta je loše glume nacionalne primadone, vreme je za činjenice", u kojem je konstatovano da "Vučić čim zine laže".

Da sve bude gore po Hrvate i njihove spin doktore, u podnaslovu na samom početku teksta koji potpisuje Robert Bajruši iznosi se brutalna pretnja da "Beograd mora biti izolovan dok ne pruži jasne dokaze o promeni politike prema Rusiji".

Naslednici ustaške NDH koji su Hitlera dočekivali cvećem očigledno ne razumeju šta znače pojmovi kao što su suverenitet, nezavisna i autonomna politika, a Bajrušijev skandalozni tekst samo je još jedan dokaz u prilog toj tezi.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je odgovorio na sve prethodne napade koji su stigli iz Hrvatske, o čemu je Republika već pisala.