VUČIĆU I PORODICI UGROZILI BEZBEDNOST! Nečuvena kampanja Danasa: OBJAVILI ADRESU PREDSEDNIKA!


IZVOR: Republika - 10.08.2022 | 07:25


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić svakodnevno je meta brutalne medijske hajke, ali je niskotiražni tabloid Danas pod kontrolom opozicije otišao korak dalje u napadima na šefa države pošto mu je direktno ugrozio bezbednost.

Foto: ST/D. Kadić, Shutterstock
VUČIĆU I PORODICI UGROZILI BEZBEDNOST! Nečuvena kampanja Danasa: OBJAVILI ADRESU PREDSEDNIKA!

Niskotiražni tabloid Danas, koji se izdaje za objektivan i profesional, dok u stvarnosti nije ništa drugo nego propagandni megafon opozicije, po ko zna koji put udara na predsednika Srbije.

Ovoga puta perfidnije i bestidnije nego inače, jer je obajvio predsednikovu adresu i time mu direktno ugrozio bezbednost!

Naime, spin doktori iz Danasa na trećoj strani štampanog izdanja objavili su članak pod naslovom "Za potrebe sudskog postupka nije lako locirati šefa države", a u samom tekstu otkrili su i adresu na kojoj stanuju Vučićeva deca.

Foto: print

Danasovci ugrozili bezbednost predsednika Vučića

Ovaj gebelsovski manevar svojstven Danasu, inače, u potpunoj je suprotnosti sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, pošto je pod lažnim izgovorom da navodno ne znaju šta da pišu u potencijalnim tužbama protiv šefa države, otkrivena i adresa njegovog privatnog stana.

Podsetimo, ovo je samo je jedan u nizu skandaloznih tekstova o predsedniku Srbije.

Kako je Republika već pisala, Danas je za potrebe prljave kampanje protiv srpskog šefa države brže bolje potrčao da prenese i sulude teorije hrvatskih medija o navodnim namerama Srbije da "denacifikuje Hrvatsku".