DOK JE VUČIĆA, BIĆE ISTINE ZA ŽRTVE USTAŠKIH ZLOČINA! Papić: Mogu mu zabraniti dolazak, ali ga nikada neće moći ućutkati!


IZVOR: Republika - 17.07.2022 | 11:27


Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Papić reagovao je na skandaloznu odluku ustaškog režima Andreja Plenkovića da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zabrani privatnu posetu Jasenovcu.

Foto: Privatna arhiva
DOK JE VUČIĆA, BIĆE ISTINE ZA ŽRTVE USTAŠKIH ZLOČINA! Papić: Mogu mu zabraniti dolazak, ali ga nikada neće moći ućutkati!

Ustaše mogu zabraniti dolazak Vučiću, ali ga nikada neće moći ućutkati. Za razliku od kukavičke ustaške Hrvatske, našu zemlju vodi hrabar, odlučan i dostojanstven predsednik. Dok je Aleksandra Vučića biće i istine i sećanja na sve žrtve krvavih ustaških zločinaca – napisao je Papić na svom Tviter nalogu.

 

 

Nakon sramne odluke Hrvata jasno je da ustaški režim po svaku cenu želi da spreči predsednika Srbije da oda poštu žrtvama koljača i da ne dozvoljavaju Vučiću da govori istinu o stradanju Srba u Jasenovcu.

Predsednik Srbije će sutra izneti činjenice i dokaze o najnovijim lažima ustaške vlade. Naime, kada sutra Vučić bude izneo neoborive činjenice, sledi šok i za Srbiju i za region, ali i za sve u EU. 

U logoru Jasenovac su hrvatske ustaše, prema izveštajima nezavisnih komisija, od 1941. do 1945. godine ubile 700.000 Srba, Jevreja i Roma, a logor je bio mesto masovnih stradanja žena i dece.

BONUS VIDEO: