DAJTE IM MEDALJU ZA LICEMERJE! Spin doktori iz Danasa prevazišli sebe: POKRENULI LAŽNU AFERU, A SAD NEMAJU KUD!


IZVOR: Republika - 15.07.2022 | 09:12


Niskotiražni tabloid Danas, pod kontrolom tajkuna Dragana Šolaka, mogao bi da dobije medalju za licemerstvo.

Foto: Tanjug/youtube.com/printscreen
DAJTE IM MEDALJU ZA LICEMERJE! Spin doktori iz Danasa prevazišli sebe: POKRENULI LAŽNU AFERU, A SAD NEMAJU KUD!

Spin doktori iz opozicionog tabloida Danas, koji vodi i uređuje Dragoljub Draža Petrović, a koji ne propušta da priliku da udari na vlast u Srbiji konstruišući lažne afere i vodeći hajku protiv, pre svih predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sada su otišli korak dalje.

Poslednji u nizu primera pokazanog i dokazanog licemerstva Danasa je i naslovna strana od petka i prateći tekst posvećen Džihvanu Abazoviću, bratu premijera Crne Gore Dritana Abazovića.

Šolakovi propagandisti koji se lažno predstavljaju kao novinari, naime, objavili su tekst o starijem Abazoviću, koji je inače lekar, braneći ga od navodne medijske hajke.

Foto: ST/N. MANDIĆ

 

Međutim, "stručnjaci" iz Danasa "zaboravili su" da su oni upravo pokrenuli temu koja se odnosi na novootvorenu kliniku starijeg Abazovića Biocell na Novom Beograd.

Pri tom, ni u kreiranju lažne afere u koju su pokušali da umešaju i Milica Đurđić, partnerku premijerke Srbije Ane Brnabić, nisu bili naročito kreativni i inovativni, pošto su naseli na lažne vesti Tabloida, koji vode osvedočeni hejteri Milovan Brkić i Predrag Popović.

Kada se podvuče crta, još jednom je pokazano i dokazano da takozvana medijska elita iz Danasa i sličnih medija neće prezati ni od čega, pa ni od prepisivanja informacija iz opskurnih medija, samo ako procene da bi to moglo da poljulja poverenje naroda u aktuelnu vlast u Srbiji.

BONUS VIDEO: