DOKTOR NESTOROVIĆ POMENUO VUČIĆA: Krucijalna poruka čuvenog stručnjaka, otkrio i da li će se nadalje baviti politikom!


IZVOR: Republika - 15.06.2022 | 11:02


Doktor Branimir Nestorović, koji je bio na listi "Patriotskog bloka" na aprilskim izbori, po svemu sudeći završio je kratkotrajnu karijeru u politici.

Foto: ST/N. Pančić;Tanjug/AP
DOKTOR NESTOROVIĆ POMENUO VUČIĆA: Krucijalna poruka čuvenog stručnjaka, otkrio i da li će se nadalje baviti politikom!

Gostujući u Uranku na TV K1, čuveni pulmolog govorio je o brojnim temama, a jedna od neizbežnih bila je i njegov dalji angažman na srpskoj političkoj sceni.

U svom maniru, duhovito i sa osmehom, doktor Branimir Nestorović kazao je da je bio na moru i da se nije bavio politikom.

- Znamo da politika nije za mene. Sa mojim udruženjem ću uskoro početi da se bavim konkretnim stvarima - obolelima od autizma, a hoću da pokrenem i proces stipendiranja mladih i talentovanih, da jurimo donatore. Dosadno je u Skupštini, šta ću ja tamo da sedim? Mada, kada sam video koliko su partije koje su prešle cenzus dobile para - lepe su to pare, da ti kažem - rekao je Nestorović Jovani Joksimović u „Uranku“.

Doktor Nestorović pomenuo je i tešku poziciju u kojoj se nalazi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Lako ga je sada u krizi za sve optužiti, a niko ništa konkretno ne nudi, nikakve predloge - kazao je stručnjak.

Prema njegovom mišljenju, Srbija će uskoro opet izlaziti na birališta.

- Mislim da će brzo biti novih izbora, jer su u Skupštini sve rogovi u vreći i biće teško sastaviti novu Vladu. Svi su se posvađali. Ja sam slobodan čovek, hoću da ljudima ponudim drugačije mišljenje. Mnogo je cenzure, a ljudi kada čuju drugo mišljenje - neka odluče - kazao je Nestorović.

BONUS VIDEO: