PROROČKE REČI VUČIĆA U ETRU SU PRVI PUT BILE 23. MARTA! Sad je sve jasno - predsednik bio u pravu: SVE SE OBISTINILO! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 06.04.2022 | 11:23


Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića izgovorene na TV Pink 23. marta ove godine dobile su potvrdu nakon što su održani izbori u Srbiji.

Foto: prinscreen
PROROČKE REČI VUČIĆA U ETRU SU PRVI PUT BILE 23. MARTA! Sad je sve jasno - predsednik bio u pravu: SVE SE OBISTINILO! (VIDEO)

Tokom gostovanja na TV Pink, predsednik države i lider Srspke napredne stranke obelodanio je da će se celokupna opozicija ujediniti ukoliko budu imali priliku da se domognu fotelja.

I te reči su se po svemu sudeći obistinile, s obzirom na to da je na pomolu formiranje trule opozicione koalicije na nivou grada Beograda.

 

 

- Svi oni će da se ujedine - i Đilasova lista, i zeleni, i Zavetnici... Važno je da ljudi ne pomisle da postoje oni koji se neće udružiti sa Đilasom u rušenju države a zarad svojih interesa - upozorio je Vučić.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Događaji koje imamo prilike da vidimo posle izbore jasno potvrđuju da je predsednik bio u pravu kada je građane iznova i iznova upozoravao da "država i izbori nisu igračka i igra".

Danas imamo priliku da vidimo pokušaj stvaranja koalicije između Đilasove liste, Moramo, Zavetnika, pokreta NADA, Dveri i POKS-a kako bi preuzeli vlast u Beogradu, o čemu je Republika već pisala.

Dakle, pred punom gradskom kasom i foteljama, sve ideološke razlike su nestale samo dan posle izbora.

BONUS VIDEO: