SRAMAN POTEZ LIDERA SSP! ĐILAS PORUČUJE: Novak Đoković je u blatu!


IZVOR: Republika - 05.02.2022 | 11:33


Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas preko novina Nova S, koje su pod uređivačkom kontrolom Dragana Đilasa, i karikaturiste Dušana Petričića sramno je izvređao najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Foto: ST/V. LUKIĆ
SRAMAN POTEZ LIDERA SSP! ĐILAS PORUČUJE: Novak Đoković je u blatu!

Naime, u Đilasovim novinama objavljena je sramna ilustracija na kojoj se vidi Novak Đoković, koji se nalazi u blatu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, i pored njega još nekim članovima Srpske napredne stranke, koji na očima imaju maske. Ilustracija je propraćena sarkastičnim natpisom “Beli sport, gem, set, meč”.

Dragan Đilas odlučio se na ovakav gest samo zato što se teniser sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i zahvalio mu na podršci, te ovim poručio da je Novak Đoković talog, navodi Objektiv.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Podsetimo, predsednik Vučić sastao se sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem u četvrtak, 3. februara 2022. godine u 10.00 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu.

Podsećanja radi, Novak Đoković se nije takmičio na Australijan openu, nakon što je sramnom odlukom vlada Australije deportovan iz Melburna posle gotovo dve nedelje prave torture.

Tom prilikom je imao i nekoliko razgovora sa Vučićem, koji je pokušavao da najboljem teniseru sveta pomogne u borbi za svoja prava, a nije štedeo ni kritike na račun vlade Australije i političara.