JANKOVIĆ BI GLUMIO DA JE GRADONAČELNIK, SVE BI RADIO ĐILAS! Šešelj udario žestoko na tajkunsku opoziciju: ONAJ MARKOVIĆ JE NOTORNI IZDAJNIK!


IZVOR: Republika - 01.02.2022 | 08:27


Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj smatra da će Sjedinjene Američke Države neće presudno uticati na politiku Srbije pre izbora, već nakon, kada bude reči o formiranju nove vlade.

Foto: printscreen
JANKOVIĆ BI GLUMIO DA JE GRADONAČELNIK, SVE BI RADIO ĐILAS! Šešelj udario žestoko na tajkunsku opoziciju: ONAJ MARKOVIĆ JE NOTORNI IZDAJNIK!

- Njihov cilj je da odvoje od Rusije i Kine. I tu će besomučno da kidišu. Krenuće pritisci, napadi. Ne smemo se odreći pravih prijatelja zarad ljubavi onih koji su nas bombardovali - ocenio je Šešelj gostujući na TV Pink u Novom jutru.

Kada je reč o ocenama reditelja Gorana Markovića o spomeniku Stefanu Nemanji, za koji je vedeta opozicije tražio da se izmesti u Marinkovu baru, Šešelj kaže da je Marković notorni izdajnik.

Foto: printscreen/N1

 

- To sam se uverio kad sam gledao njegov film Turneja. To je antisrpska propaganda. A, što da ne izgradimo novi spomenik i u Marinkovoj bari. Tamo žive ljudi koji su pametniji, koji brinu o svojim porodicama... A ne ovi iz kruga dvojke - ističe Šešelj.

Kada je reč o profesoru Vladeti Janković, kandidatu opozicije za gradonačelnika Beograda, Šešelj kaže da bi Janković na toj poziciji bio Đilasova marioneta.

- Njemu je važna funkcija, a ne rad na funkciji. To bi on prepustio Đilasu. I glumio da je pravi gradonačelnik - navodi Šešelj.

Kada je reč o Zdravku Ponošu, Šešelj je naveo da je on stekao diplomu na seminarima NATO pakta.

- On je lažni general - podvukao je Šešelj