POKRET SOCIJALISTA: Stranci bi Srbiji da potpuno zabrane saradnju sa Rusijom, to je pravi razlog napada na Vulina


IZVOR: Republika - 20.01.2022 | 19:22


Pokret socijalista reagovao je na laži koje je biznismen Vilijam Bil Brauder izneo za NOVU S na račun ministra policije Vulina.

Foto: Tanjug
POKRET SOCIJALISTA: Stranci bi Srbiji da potpuno zabrane saradnju sa Rusijom, to je pravi razlog napada na Vulina

"U intervjuu za NOVU, engleski tajkun američkog porekla Bil Brauder koga ruski Interpol traži zbog utaje poreza danas je otkrio pravi razlog napada na Aleksandra Vulina i Srbiju lažima njegovog prijatelja i saradnika Kara-Murze koji je, kao i on, naturalizovani Englez.
Stari lažovi iz NOVE nisu preveli na video snimku ni preneli u štampanom izdanju poruku u kojoj je sadržan pravi razlog napada na Vulina i Srbiju:
 
"Any authorities who cooperate with Russia, should not cooperate with Russia" - "Svaka vlast koja sarađuje sa Rusijom ne bi trebalo da sarađuje sa Rusijom“
Skrivanjem rusofobije tajkuna u bekstvu koji želi da Srbija u potpunosti prekine veze sa Rusijom pokazuje se pravi cilj napada na Vulina, ali i da su vlasnici NOVE u izglednom tajkunskom savezništvu u kojem su se srele prljave i ukradene pare iz Srbije i Rusije. 
Uredništvo NOVE je ponovo pokazalo da lažu, čak i svoje čitaoce koji su bili dovoljno naivni da plate da ih neko laže",
odgovorio je Pokret socijalista reagujući na laži koje je biznismen Vilijam Bil Brauder izneo za NOVU S na račun ministra policije Vulina.