ĐILAS JE DESTRUKTIVAN, JEREMIĆ BEZLIČAN: Oštre reči Dačićeve uzdanice - ANA GROZDANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 17.12.2021 | 13:49


Mlada nada Socijalističke partije Srbije (SPS) Ana Grozdanović, koja je nedavno našla na udaru hejtera zbog lapusa tokom jednog javnog nastupa, u mini-intervjuu za Republiku otkrila je šta misli o gorućim pitanjima u Srbiji.

Foto: Republika
ĐILAS JE DESTRUKTIVAN, JEREMIĆ BEZLIČAN: Oštre reči Dačićeve uzdanice - ANA GROZDANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! (VIDEO)

Kada je reč o predstojećim izborima, koji su zakazani za 3. april naredne godine, Grozdanovićeva kaže da podržava ideju predsednika SPS Ivice Dačića da ta partija nastupi na jedinstvenoj listi sa Srpskom naprednom strankom.

- Mislim da je to najlogičnije rešenje jer naša saradnja traje devet godina. Mi smo se pokazali kao odličan koalicioni partner koji naprednjake nikada nije uslovljavao procentima u vlasti. Kao državotvorna stranka tu smo da učestvujemo u daljem razvoju Srbije - kaže Grozdanovićeva.

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Aleksandar Vučić i Ivica Dačić

Na pitanje da, ukoliko SPS ipak bude izlazio samostalno na parlamentarne izbore, prognozira rezultat koji će osvojiti, uzdanica SPS kaže da ta partija ima stabilno biračko telo.

- Zaista se ne brinem za budućnost SPS jer imamo stabilno biračko telo koje se kreće od 10 do 12 odsto - navodi naša sagovornica.

Šta Grozdanovićeva misli o šansama opozicije, stalnim napadima hejtera na nju, populacionoj politici i drugim temama, kao i kako je jednom rečju opisala političare iz zemlje i regiona, pogledajte u video snimku.