LAŽNI EKOLOZI I ĐILASOVCI HOĆE NASILJE NA ULICAMA: Policija u veoma nezgodnoj situaciji! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 04.12.2021 | 10:52


Za danas u 14 časova najavljeni su masovni protesti i blokada puteva širom Srbije pod organizacijom lažnih ekologa.

Foto: Srpski telegraf
LAŽNI EKOLOZI I ĐILASOVCI HOĆE NASILJE NA ULICAMA: Policija u veoma nezgodnoj situaciji! (VIDEO)

Novinar Nikola Tomić gostujući na K1 tv otkrio je da se policija danas nalazi u veoma nezgodnoj situaciji, te da bi današnji masovni protesti i blokade puteva mogli da budu uvod za još masovnije proteste ubuduće.

- Policija je u krajnje nezgodnoj situaciji! Neki od organizatora protesta računaju na represiju policije jer bi to potpalilo nezadovoljstvo građana i omasovilo neke naredne proteste! -izjavio je Tomić.

 

 

Podsetimo, MUP je izdao saoštenje povodom današnjih protesta u kom se navodi da se građani Srbije jave ukoliko dožive neki vid nasilja ili im bude onemogućeno slobodno kretanje.

Foto: printskrin

Nikola Tomić ističe da neki od organizatora protesta priželjukuju nasilje

- Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da građani Srbije koji se suoče sa ovakvom vrstom problema, mogu na jednostavan i brz način obavestiti policiju o kršenju zakona, počiniocima ili registracijama vozila koja se koriste za sprečavanje normalnog funkcionisanja saobraćaja.

U saopštenju MUP još jednom podseća i napominje da blokada puteva i ometanje građana predstavlja kršenje zakona i ustavom zajemčenog prava slobode kretanja.