NATAŠA MILJKOVIĆ "ISKASAPILA" GAJIĆA: Ovako cenzorske makaze Šolakovih medija funkcionišu u praksi!


IZVOR: Republike - 15.09.2021 | 11:34


Cenzorske makaze medija pod kontrolom tajkuna Dragana Šolaka na svojoj koži osetio je visoki funkcioner Narodne stranke Vuka Jeremića, Vladimir Gajić.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ/Printscreen

Nataša Miljković i Vladimir Gajić

Gajić je, naime, gostovao u emisiji koju uređuje Nataša Miljković, ali gostovanje se ubrzo pretvorilo u Tviter okršaj, pošto je Gajić napisao:

- Inače, Nataša Miljković, Vladimir Gajić nije rekao nešto protiv vakcinacije. Naprotiv. Rekao sam doslovno, da sada postoji protivrečnost u pogledu činjenice da vakcinacija nije obavezna i uvođenja kovid sertifikata jer bi to onda bez pravnog osnova dovelo ljude u nejednak položaj - naveo je Gagić na Tviter, čime je dokazao kako zapravo funcionišu Šolakovi mediji u praksi.

 

 

Da ne bude nedoumica, Gajić je dodao još jedan tvit koji u potpunosti otkriva cenzorsku prirodu medija koji vole da se samoreklamiraju kao nezavisni i profesionalni.

- Druga je stvar što me je NewsmaxAdriaBG isekla, nadam se ne i zlonamerno, pa pustila deo izjave izvan konteksta. Zato ću ubuduće voditi računa kome dajem izjavu - konstatovao je Gajić.