SRPSKI SPORTISTI SU PODANICI! Stojadinović kivan na Olimpijce, a onda je u usta uzeo selektora: ON JE BARICA VODE! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 11.08.2021 | 08:44


Kolumnista portala pod kontrolom Dragana Đilasa Ljubodrag Stojadinović ostrvio se na srpske Olipijce samo zato što su prisustvovali sastanku sa predsednikom Aleksandrom Vučićem po povratku sa Olimpijskih igara u Tokiju u Beograd.

Foto: Tanjug/M. Milošević/printscreen

Ljubodrag Stojadinović napao srpske Olimpijce

Gostujući na jednoj od tajkunskih televizija, Stojadinović je priznao da i u prošlosti, od Tita do Miloševića, niko od srpskih sportista nije odbio da se sastane sa predsednikom države nakon sportskih uspeha.

- Očekujem da se pojavi taj vitez koji je bio među najboljima da ne posluša svoje gospodare iz sportskih saveza, koji predstavljaju vrh korupcije u samom sportu. Podaništvo sportista koji se u Srbiju vraćaju sa osvojenim medaljama je ovde nepodnošljivo - rekao je Stojadinović a onda se ostrvio na bivšeg selektora ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zorana Terzića.

- Ako se sećate, nakon što je reprezentacija osvojila prvo mesto on je došao i svoju medalju poklonio Vučiću... I taj čovek koji je veliki trener odjednom se prosuo i od njega je ostala samo barica vode - nastavio je sa vređanjem Stojadinović.

Pogledajte video.