PREDSEDNIK VUČIĆ ŽELI ŠAPIĆA NA MESTU GRADONAČELNIKA BEOGRADA! Evo šta Goran Vesić misli o tome!


IZVOR: Republika - 09.05.2021 | 08:59


Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na poslednjoj sednici predsedništva predložio da Aleksandar Šapić, lider SPAS-a, bude gradonačelnik Beograda.

Foto: printskrin/pink TV

Vesić je rekao da nema ništa protiv toga, da će to veoma rado prihvatiti, ali da Šapić mora, ako već ulazi u porodicu SNS, da prihvati pravila lepog ponašanja i politiku ove partije, koja nije ništa drugo, nego politika Aleksandra Vučića.

- Šapić je dobrodošao u našu stranku i ne bi mi smetala saradnja sa njim, sve dok prihvati pravila lepog ponašanja koja se u SNS neguje i prihvati politika SNS koja je zapravo politika Aleksndra Vučića. SNS svoju politiku ne usmerava prema saborcima, već političkim protivnicima. Kod nas postoji samo jedan tim, a to je tim i ideja Aleksandra Vučića - rekao je Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Pink.

Vučić je u sredu,posle sednice Predsedništva SNS, preneo da je podneo predlog stranci, koji je jednogalsno prihvaćen, da se formira radna grupa koja će krenuti u razgovore sa SPAS Aleksandra Šapića oko ujedinjavajnja u jednu političKu stranku.

Komentarišući Šapićevu izjavu da njega (Vesića) ne vidi u svom timu ukoliko bude vršio neku odgovornu funkciju, Vesić je za TV Pink naveo da Šapić treba da nauči da u SNS postoji samo jedan tim - tim predsednika Vučića.

Vesić je naveo i da je SNS najveći politički pokret u modernoj istoriji Srbije, upoređujući je sa radikalnom strankom Nikole Pašića, te da su ciljevi SNS korenite društvene i ekonomske reforme i rast Srbije u svakom pogledu.

- Da bi Vučić to sproveo, potrebna mu je najšira podrška u narodu. Svako u ovoj zemlji. Pa i Šapić. Ali, ne mogu da ne primetim da je Šapić i pre nego što je primljen u SNS počeo da kadruje i da misli da može da odlučuje - rekao je Vesić .